skip to Main Content

Sogeti zal dit jaar een datacenter sluiten. EDSN host daar 3 applicaties: TMR, P4 en Nexus. Voor Nexus kun je vanaf dinsdag 20 april gebruikmaken van een nieuwe oplossing. Lees wat je daarvoor moet doen.IP-adressen whitelisten
De overgang naar de nieuwe oplossing gebeurt met een Domain Name System (DNS). Door het DNS heeft de overgang naar een andere manier van hosten voor jou als marktpartij bijna geen impact. Wel kan het voorkomen dat je eerst de IP-adressen moet whitelisten om gebruik te maken van de Nexus-applicaties. Voeg hiervoor de nieuwe IP-nummers toe aan de whitelisting-functionaliteit. Download hier de tabel met de URL’s en IP-adressen.

Wees goed voorbereid, houd toegang tot Nexus
Op dinsdag 20 april start de transitie van de oude Nexus- naar de nieuwe Nexus-cloudoplossing. Om 19.00 uur wordt de nieuwe functionaliteit voor Nexus in gebruik genomen. EDSN staat klaar voor nazorg. Ben je niet goed voorbereid op deze overgang en blijkt dat je de IP-adressen had moeten whitelisten? Dan kun je na livegang van de nieuwe functionaliteit geen gebruik maken van Nexus. Je moet dan na de livegang direct actie ondernemen om toegang te krijgen tot de Nexus-cloud. Tot 2 weken na de livegang kun je vragen stellen via projecten@edsn.nl onder vermelding van ‘Applicatie Transitie Data Center’. Na die 2 weken kun je je vragen stellen via servicedesk@edsn.nl. Raadpleeg voor meer informatie op mijnNEDU de presentatie van de voorlichting.

Terug naar overig nieuws