skip to Main Content

De Themarelease 2021 – Tranche 1 Allocatie 2.0 is in haar laatste cruciale fase aangekomen. Omdat het een groot project betreft en veel nieuwe partijen betrokken zijn, organiseren we een derde online voorlichting op dinsdagochtend 23 november. In scope voor deze release zijn programma-, meetverantwoordelijken, regionale netbeheerders en beide landelijke netbeheerders.Kwalificatie voor MMC Hub
De nadruk in de voorlichting zal liggen op het kwalificatieproces op de Markt-Markt-Communicatie (MMC) Hub. Het aantal gekwalificeerden loopt achter op de planning. Ben je niet gekwalificeerd, dan kan dit voor jou als marktpartij betekenen dat je niet kunt deelnemen aan de Gebruikersacceptatietest (GAT) of niet op tijd klaar bent voor go live.

Programma
Verder ligt de focus in de voorlichting op de kopgroeptesten, de meerwaarde voor jou om te participeren in de GAT en hoe de transitie en de livegang verlopen. Het programma in het kort:

  • Kwalificatie MMC Hub: hoe en wanneer kun je je nog kwalificeren na 1 december?
  • Functionele acceptatietest (FAT): wat test de kopgroep?
  • GAT: waarom is het belangrijk om mee te doen?
  • Transitie en go live: big bang voor programmaverantwoordelijken, 2 maanden instap voor meetverantwoordelijken
  • Wat als je alle deadlines hebt gemist?
  • Algemene informatie over programma Allocatie 2.0

Praktische informatie
De online voorlichting is gepland op dinsdag 23 november van 10.00 uur tot 11.30 uur. We organiseren deze voorlichting met behulp van Microsoft Teams.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de voorlichtingssessie en heb je nog geen uitnodiging per e-mail ontvangen? Meld je aan door een bericht te sturen naar projecten@nedu.nl.

Terug naar overig nieuws