skip to Main Content

Op 4 juli is het besluit genomen om zondag 14 juli een nieuwe oplossing live te zetten. Met deze oplossing is het voor leveranciers mogelijk de centrale systemen 24/7 te raadplegen om een Aanbod op Maat (AoM) te doen.Ook tijdens gepland onderhoud
In de nieuwsbrief van 7 juni werd de livegang al aangekondigd. Met de genoemde oplossing kunnen leveranciers ook tijdens geplande onderhoudsmomenten een Aanbod op Maat (AoM) doen.

Succesvolle testen
Voor de livegang zijn inmiddels de randvoorwaardelijke testen op de PRF-omgeving (die lijkt op de productieomgeving) en de kopgroep- en markttesten met succes afgerond. Om deze reden is besloten dat de oplossing technisch live wordt gebracht op 14 juli 2019 tijdens het geplande onderhoud. Tijdens het eerstvolgende geplande onderhoudswindow is de nieuwe functionaliteit beschikbaar.

Geen aanpassingen nodig
Zoals in het eerdere nieuwsbericht is aangegeven, hoeven leveranciers zelf geen aanpassingen in hun systeem te verrichten.

Geen livegang?
Mocht de livegang onverwacht niet zijn doorgegaan? Dan stuurt EDSN vlak na 14 juli een bericht hierover naar de functioneel beheerders van leveranciers en netbeheerders.

NEDU dankt de betrokken leveranciers, netbeheerders, EDSN en CGI voor hun inzet om tot zo’n mooi resultaat te komen.

Terug naar overig nieuws