skip to Main Content

De Sectorrelease 2020 (SR2020) is een grote release en heeft impact op alle marktpartijen. Op 21 november gaan maar liefst 6 issues live. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de veranderingen en je erop voor te bereiden. Daarom organiseren we dinsdag 10 maart een voorlichting in Amersfoort. In één ochtend ben je helemaal bij.



Issues
Tijdens de bijeenkomst zullen we ingaan op de onderliggende issues in scope van de SR2020:

  • IC218 ‘Stoppen uitwisseling verblijfsfunctie en complexbepaling’
  • IC223 ‘Correctie onterecht klantproces GV’
  • IC224 ‘Verplichting aansluitcapaciteit GV in AR’
  • IC237 ‘Overleg bij meetfout grootverbruik elektriciteit’
  • IC241 ‘Standaard jaarvolume invoeding en afname (SJI en SJA)’
  • IC246 ‘Stamgegevens BRP na GAIN’

Programma
We bespreken de issues: wat houden ze in en welke impact hebben ze op de verschillende marktrollen en op de centrale systemen? Daarnaast geven we de planning door: wanneer wordt er iets van jou verwacht? We vertellen meer over de ingangsdocumentatie, de geplande testen, de transitie, de communicatie rondom de release, de market readiness en de go live op 21 november. Uiteraard krijg je volop kans om vragen te stellen aan de sprekers.

Uitnodiging
De bij ons bekende projectmanagers krijgen binnenkort een agenda-uitnodiging via het e-mailadres projecten@nedu.nl. Heeft jouw organisatie al gereageerd op de uitvraag naar een project- en testmanager? Als dat niet zo is, dan wordt het ALV NEDU lid als contactpersoon aangehouden en zal ook de uitnodiging naar hem of haar gaan.

Locatie en tijd
De project- en testmanagers zijn van harte welkom op de voorlichting. Die organiseren we wederom bij Regardz, Barchman Wuytierslaan 2 in Amersfoort. Je bent vanaf 9.00 welkom. Om 12.00 uur sluiten we de bijeenkomst af met een broodjeslunch. Een mooi moment om bij te praten met collega’s van andere marktpartijen.

Meld je snel aan
Bereid je je graag goed voor op de belangrijke SR2020? Wil je na één ochtend geheel op de hoogte zijn? Meld je je dan nu aan voor de voorlichting van 10 maart via (let op) projecten@nedu.nl.

Terug naar overig nieuws