skip to Main Content

NEDU leidt de gegevensuitwisseling tussen marktpartijen in goede banen. Om dit te blijven doen moeten we tijdig in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Komen er bijvoorbeeld nieuwe diensten waarvoor uitwisseling van andere gegevens nodig zijn? Geef jouw gegevensbehoefte door via een online enquête van NEDU.

 

Enquête, ook voor niet-leden
De enquête geeft ons inzicht in de gegevens die jouw organisatie nodig heeft voor huidige en eventueel nieuw te ontwikkelen diensten. Zo kunnen we ons voorbereiden op de volgende stap in de datavoorziening in de sector. NEDU-leden hebben per e-mail al een uitnodiging voor de enquête ontvangen. Ook marktpartijen die niet lid zijn van NEDU kunnen vanaf nu de online vragenlijst beantwoorden.

Reageer uiterlijk 2 oktober
Alle contactgegevens die we met deze uitvraag verzamelen, behandelen we vertrouwelijk (we vergaren geen persoonsgegevens en rapporteren alleen informatie op marktrolniveau). De gegevens worden beveiligd opgeslagen en zijn niet zichtbaar voor anderen. Zie verder het privacystatement van NEDU. Het is mogelijk de enquête anoniem in te vullen. Je kunt uiterlijk vrijdag 2 oktober reageren.

Ga voor het invullen van de enquête naar: enquête ‘Tevredenheid P4 en toekomstige databehoefte’.

Vragen?
Heb je vragen over de enquête? Neem dan contact op met Marien Boonman van het NEDU Bureau: marien.boonman@nedu.nl of 06 2134 4356.

Terug naar overig nieuws