skip to Main Content

Het geplande onderhoud van een aantal centrale systemen, zoals het Centraal Aansluitingenregister (C-AR) en het Contracteinderegister (CER), verschuift voortaan van zondag naar zaterdag. De verschuiving heeft te maken met de succesvolle implementatie om de systemen 24/7 te kunnen raadplegen voor een Aanbod op Maat (AoM) in juli.Oplossing voor 24/7 AoM
Op zondag 14 juli is met succes een structurele oplossing live gezet voor 24/7 AoM. Hierdoor kunnen leveranciers deze service ook tijdens gepland onderhoud gebruiken op onder andere het C-AR. In het daaropvolgende weekend vond gepland onderhoud plaats waarin de Oracle-upgrade is uitgevoerd. Leveranciers konden in dat weekend voor het eerst de oplossing voor 24/7 AoM gebruiken.

Gepland onderhoud op zaterdag 12 oktober 2019
Medio 2018 was in overleg met netbeheerders en EDSN besloten om het geplande onderhoud te verschuiven van zaterdag naar zondag. Het was een tijdelijke oplossing voorafgaand aan 24/7 AoM. Nu er een structurele oplossing is, is in overleg met de functioneel beheerders van de netbeheerders besloten het geplande onderhoud weer op zaterdagen uit te voeren. Het eerstvolgende geplande onderhoud is op zaterdag 12 oktober 2019. Bekijk voor een verdere planning de Releasekalender op mijnEDSN.

Terug naar overig nieuws