skip to Main Content

Zoals eerder aangekondigd zijn enkele servicebeschrijvingen veranderd. Ze staan inmiddels op mijnNEDU.

 

Servicebeschrijvingen TMR (Toegankelijk Meetregister)
In de servicebeschrijving ‘Raadplegen TMR’ en ‘Raadplegen TMR in pre-mutatiefase’ staan de URL’s (‘adressen’). Hiermee kun je de TMR-services aanroepen. Voor elke TMR-service zijn 2 URL’s beschikbaar. Daarom zijn de bijbehorende TMR-servicebeschrijvingen aangepast en gepubliceerd op mijnNEDU. Het gaat om:

  • Raadplegen TMR in pre-mutatie fase v2.0 (ter informatie)
  • Raadplegen TMR v2.0 (ter informatie)

Servicebeschrijving Bulk PV-switch
Voor de servicebeschrijving ‘Bulk PV-switch’ is de tabel met stamgegevens bijgewerkt. Velden van gegevens die niet meer mogen worden teruggegeven in de stamgegevens, worden leeg teruggegeven. De Bulk PV-switch-servicebeschrijving staat op mijnNEDU:

  • Bulk PV-switch v7.0 (ter informatie)

4 servicebeschrijvingen in bewerking
Er zijn nog 4 servicebeschrijvingen in bewerking. Net als de bovengenoemde servicebeschrijvingen worden ze mogelijk aangeboden aan de ALV NEDU van 7 maart.

  • Servicebeschrijving ‘Leverancierswitch’ – er wordt expliciet aangegeven dat aangeleverde persoonsgegevens (initialen, tussenvoegsel, naam, adres, KvK-nummer en geboortedatum) in het geval van een secundair allocatiepunt niet verwerkt gaan worden.
  • Servicebeschrijving ‘Inhuizing’ – idem.
  • Servicebeschrijving ‘Wijziging Naam-Verblijfsfunctie-Complexbepaling’ – er komt een bedrijfsregel bij: een naamswijziging voor een secundair allocatiepunt wordt niet doorgevoerd.
  • Servicebeschrijving ‘Opvragen Slimme Meterstanden P4’ – het NEDU-document ‘Business Requirements Specification P4 (BRS P4)’ wordt uitgefaseerd. Delen uit deze BRS P4 staan nu in de servicebeschrijving ‘Opvragen Slimme Meterstanden P4’.
Terug naar overig nieuws