skip to Main Content

Tijdens de ALV NEDU van 15 april zijn het Transitieplan en het Communicatie- en Market-readinessplan vastgesteld. Ook zijn de berichtdefinities geüpdatet. Daarmee is alle ingangsdocumentatie gereed voor de Sectorrelease 2020 (SR2020) en staat de sector niets in de weg om te gaan bouwen.De servicebeschrijvingen zijn nog niet geüpdatet. Dat volgt later. Het document ‘Markt- en Subprocessen NEDU – Retailprocessen (MSP-R)’ zal de volgende ALV NEDU geüpdatet zijn en worden vastgesteld.

GAT-groepen vóór de zomer bekend
De centrale systemen en het programma Centralisatie Allocatie Reconciliatie en Meetdata (C-ARM) bouwen geheel volgens planning. Zij willen eind augustus gereed zijn voor de interne testen. Op 28 september beginnen de Gebruikersacceptatietesten (GAT). Voor het zomerreces verneem je de groepsindeling via de nieuwsbrief en mijnNEDU.

Online voorlichting in juni
Ook plannen we een online voorlichting via Microsoft Teams. Deze voorlichting staat voorlopig gepland op dinsdagochtend 23 juni 2020. De bij ons bekende projectmanagers krijgen medio mei een agenda-uitnodiging.

Begin op tijd met bouwen
De SR2020 is een grotere release vergeleken met de 2 releases die we hebben gehad in 2018 en 2019. Houd daar rekening mee. Begin daarom op tijd met bouwen. Heb je vragen over de documentatie of loop je ergens mee vast, stuur dan een e-mail naar projecten@edsn.nl.

Terug naar overig nieuws