skip to Main Content

De go live van de Sectorrelease 2017/Voorjaarsrelease 2018 (SR2017/VR2018) nadert. Op 24 maart 2018 is het al zo ver. Het is daarom belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de laatste stappen in de planning. Welke stappen zijn dit en wanneer kun je die verwachten?

 

  • Maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari: het is de laatste officiële week van de Gebruikersacceptatietest (GAT).
  • Maandag 26 februari: de ALV NEDU-leden ontvangen de Market Readiness go live. De uitvraag gaat naar de primair gemachtigden, omdat alleen zij de Go namens hun organisatie mogen geven. Belangrijk is dat ze direct en uiterlijk binnen een week antwoorden.
  • Vrijdag 2 maart: we verwachten dat alle reacties op de Market Readiness binnen zijn en zullen het gewogen marktaandeel gaan bepalen.
  • Woensdag 7 maart: er is een reguliere ALV NEDU. Hierin geven we de laatste stand van zaken. Gaan we het belangrijkste acceptatiecriteria halen van 66% gewogen marktaandeel voor de betrokken marktrollen?
  • Woensdag 14 maart: er is een extra ALV NEDU voor de Go/No Go. Is het gewogen marktaandeel gehaald? Kan daarmee de go live van de SR2017/VR2018 starten? Vanaf dat moment is er een freeze en mogen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.
Terug naar overig nieuws