skip to Main Content

In tegenstelling tot eerdere berichten moeten zowel leveranciers als ODA’s zich kwalificeren voor de Voorjaarsrelease 2017 (VR2017). Na heroverweging heeft EDSN dit besloten.

EDSN Beheer begeleidt de kwalificatie op afstand. Dit betekent dat we voor de kwalificatie niet langskomen. Als leverancier of ODA moet je alleen een responsebericht per e-mail terugsturen. Bij een positieve beoordeling van jouw bericht, ben je gekwalificeerd om berichten uit te wisselen op het portaal P4. De verdere communicatie en afhandeling gebeuren ook via e-mail.

Gebruikersacceptatietest vanaf 20 februari
Voor de kwalificatie moet je eerst succesvol de Gebruikersacceptatietest (GAT) hebben doorlopen. De GAT-periode loopt van 20 februari tot en met 17 maart. Alle marktpartijen en ODA’s worden ingedeeld in GAT-groepen. De indeling komt ook op de website van NEDU te staan.

Geef de juiste contactgegevens door
We schrijven leveranciers en ODA’s aan via de bij ons bekende projectmanagers en contactpersonen. Wil je er zeker van zijn dat we de goede contactgegevens gebruiken? Stuur dan een e-mail met organisatienaam, contactpersoon, telefoonnummer en e-mailadres naar projecten@edsn.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over alle benodigde documentatie over de VR2017 zoals berichtdefinities en servicebeschrijvingen op mijnNEDU (voor NEDU-leden) of mijnEDSN en www.nedu.nl (voor ODA’s).

Terug naar overig nieuws