skip to Main Content

Enkele servicebeschrijvingen zijn veranderd. Het gaat om de processen rondom de Bulk PV-switch en de Business Service Raadplegen TMR (Toegankelijk Meetregister) en de Business Service Raadplegen TMR in pre-mutatiefase. Ook is er een URL (‘adres’) voor een service in het CER (Contracteinderegister).

 

Servicebeschrijvingen TMR en TMR in pre-mutatiefase

Uit de Functionele Acceptatietest (FAT) en Gebruikersacceptatietest (GAT) kwam een bevinding naar voren. Het blijkt dat de gespecificeerde URL’s (‘adressen’) voor het TMR niet beschikbaar waren voor de marktpartijen. Het gaat om de URL’s in WSDL’s en servicebeschrijvingen van de TMR Business Services ‘Raadplegen TMR’ en ‘Raadplegen TMR in pre-mutatiefase’.

Het is niet wenselijk om in deze fase van de sectorrelease nog URL-wijzigingen door te voeren. Daarom komen per TMR-service 2 URL’s beschikbaar: de gespecificeerde URL en de al beschikbare URL. Deze pragmatische oplossing is tijdelijk en zorgt voor de minste impact. Het voorkomt nu dat vastgestelde TMR-berichtdefinities moeten wijzigen. Of dat geconnecteerde partijen last krijgen van URL-wijzigingen.

Beide URL’s vind je terug in de gewijzigde TMR-servicebeschrijvingen. Deze servicebeschrijvingen komen zo spoedig mogelijk op mijnNEDU. Ze worden aan de ALV NEDU van 7 maart aangeboden ter informatie.

URL’s TMR voor SR2017 GAT-fase:
Raadplegen TMR in pre-mutatiefase

  • https://tmr-test.edsn.nl/b2b/synchroon/ResponderPreMutationMDRespondingActivity
  • https://tmr-test.edsn.nl/tmrWSFase3/PreMutationMDPort

Raadplegen TMR

  • https://tmr-test.edsn.nl/ECH-WS-DAT/MeetdataCentraalPort
  • https://tmr-test.edsn.nl/tmrWSFase4/MeetdataCentraalPort

URL’s TMR productie:
Raadplegen TMR in pre-mutatiefase

  • https://tm.edsn.nl/b2b/synchroon/ResponderPreMutationMDRespondingActivity
  • https://tm.edsn.nl/tmrWSFase3/PreMutationMDPort

Raadplegen TMR

  • https://tm.edsn.nl/ECH-WS-PROD/MeetdataCentraalPort
  • https://tm.edsn.nl/tmrWSFase4/MeetdataCentraalPort
Terug naar overig nieuws