skip to Main Content

Op zondag 20 juni is de P4-applicatie (voor het uitlezen van slimme meters) succesvol omgeschakeld naar SIV (Service Integratie Voorziening). Daarmee kunnen alle marktpartijen voortaan gebruikmaken van de nieuwe oplossing, die nodig was vanwege de sluiting van het datacenter waar de Portal P4 op draaide.

 


IP-adres whitelisten
Is de overgang voor jou niet gelukt? Je moet dan eerst het IP-adres whitelisten om gebruik te maken van de P4-applicatie. Voeg hiervoor het nieuwe IP-nummer toe aan de whitelisting-functionaliteit:

  • 81.17.49.116 voor productie (p4.edsn.nl)

Nazorg
EDSN heeft maandag 21 juni contact gezocht met de markpartijen (per e-mail of telefoon) om te controleren of het P4-berichtenverkeer succesvol verloopt. Je kunt tot 2 weken na de livegang vragen stellen via projecten@edsn.nl onder vermelding van ‘Applicatie Transitie Datacenter’. Na die 2 weken kun je je vragen stellen via servicedesk@edsn.nl. Raadpleeg voor meer achtergrondinformatie op mijnNEDU (onder ‘Release’, ‘Overige releases’ en in de map ‘Uitfaseren datacentrum’) de presentatie van de voorlichting.

Terug naar overig nieuws