skip to Main Content

Vanaf maandag 21 oktober staat mijnNEDU op een nieuwe SharePoint-omgeving. Je kunt via hetzelfde e-mailadres inloggen. Wel is het webadres veranderd.Vernieuwde SharePoint
Microsoft Office 365 is het afgelopen halfjaar overgegaan van klassieke SharePoint-sites naar moderne. Deze nieuwe sites zijn sneller en bieden meer functionaliteiten. Ook de beveiliging is beter. Er wordt niet meer met metadata gewerkt, maar met een mappenstructuur.

Nieuwe omgeving gereed
Vanwege de verbeteringen heeft NEDU besloten over te gaan op de nieuwe SharePoint-omgeving. De omgeving is per maandag 21 oktober gereed. Alle mappen en bestanden van de oude sites zijn dan gemigreerd.

Nieuw adres mijnNEDU
Vanaf maandag kun je via een nieuw adres inloggen op mijnNEDU: https://NEDUnl.sharepoint.com/sites/Intranet. Je gebruikt hiervoor hetzelfde e-mailadres als voor de oude omgeving. Vanwege het nieuwe adres verzoeken we je om je oude favorieten, links en bladwijzers te verwijderen. De oude omgeving wordt namelijk niet meer gebruikt of bijgewerkt.

Let op: het nieuwe webadres werkt tot 21 oktober nog niet. Gebruik tot die tijd: https://NEDUnl.sharepoint.com/..

Vragen?
Lukt het inloggen op de nieuwe omgeving niet? Neem dan contact op met de helpdesk van Puur ICT: 088 – 165 23 00. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot en met 17.00 uur.

Terug naar overig nieuws