skip to Main Content

Direct na oud en nieuw, op maandag 3 januari, begint de Gebruikersacceptatietest (GAT) voor de Themarelease 2021 – Tranche 1 Allocatie 2.0. Op mijnNEDU staat belangrijke nieuwe informatie hierover.Update detailplan GAT
In de ALV NEDU van 15 december is het geüpdatete ‘Detail Testplan GAT TR2021 versie 2.0’ vastgesteld. Deze update was nodig omdat TenneT, de eigenaar van de Markt-Markt-Communicatie (MMC) Hub, van omgeving is veranderd. In het detailplan stond dat TenneT de GAT support met de MMC Hub van T3. TenneT heeft dit gewijzigd in MMC Hub van TQF. Het detailplan kun je vinden op mijnNEDU: ‘Release’, ‘TR2021-tranche 1 A2.0’, ‘Testen’.

Detailinformatie ter voorbereiding GAT
Op dezelfde plek op mijnNEDU staat het document ‘A2.0 Tranche 1 – GAT – Detailinformatie afkomstig RNB – V2’. Het document is opgeleverd door de gezamenlijke netbeheerders en geeft informatie om goed voorbereid aan de GAT te beginnen.

GAT-groepsindeling
Op mijnNEDU onder ‘Testen’ vind je ook de GAT-groepsindeling. Hierin kun je zien in welke groep je bent ingedeeld voor de GAT.

Terug naar overig nieuws