skip to Main Content

Op 22 mei start de productieconnectiviteitstest. Als voorbereiding op deze test is het belangrijk om enkele gegevens aan te leveren.

Voor connectie met de centrale hub Nexus is het belangrijk om communicatiegegevens van alle marktpartijen op te voeren in de hub. Voorafgaand aan de productieconnectiviteitstest lever je daarom de technische gegevens aan van je lokale systeemconfiguratie voor het AS2- en AS4-protocol. Gebruik daarvoor de connectionsheet op mijnNEDU. De sheet stuur je op naar projecten@edsn.nl.

Bekijk de testplanning
Op mijnNEDU is ook de planning te vinden van de productieconnectiviteitstest. Van 22 mei tot en met 8 juni doen 10 groepen mee aan de test. In de opvolgende sheets van de planning zie je in welke groep jouw organisatie is ingedeeld.

Voorlichting op 17 mei
Wil je meer weten over de productieconnectiviteitstest of de go live? Meld je dan aan voor de telefonische voorlichtingssessie op 17 mei. Via Skype geven we, zowel in het Nederlands als in het Engels, uitleg over de test en de migratieperiode. Heb je hiervoor een uitnodiging ontvangen? Bevestig dan deze agenda-afspraak. Anders meld je je aan door een e-mail te sturen naar: projecten@edsn.nl.

Terug naar overig nieuws