skip to Main Content

Op dinsdag 23 november organiseerden we de derde voorlichting over de Themarelease 2021 (TR2021) – Tranche 1 Allocatie 2.0. De presentatie, de Q&A-lijst en de groepsindeling voor de Gebruikersacceptatietest (GAT) kun je terugvinden op mijnNEDU.De online voorlichting werd goed bezocht door uiteenlopende marktpartijen. We lichtten hen allereerst in over de kwalificatie voor de Markt-Markt-Communicatie (MMC) Hub van TenneT. Daarna gingen we eerst in op de Kopgroeptesten en vervolgens op de GAT die begin januari start. De groepsindeling voor de GAT maakten we ook bekend. Verder legden we uit hoe de transitie naar go live plaatsvindt en dat meetverantwoordelijken een duale fase kennen. Tot slot gaven we een update van de Requests for Change (RFC’s) en verwezen we naar algemene informatie over het programma Allocatie 2.0 op mijnNEDU.

Informatie op mijnNEDU
Heb je de voorlichting gemist? Wil je de informatie nog eens rustig doornemen? Op mijnNEDU vind je onder ‘Release’, ‘TR2021-tranche 1 A2.0’:

  • de presentatie en de Q&A-lijst, ga naar: ‘7. Voorlichting Information session’, ‘3. VoorlichtingInformation session November 21’;
  • de GAT-groepsindeling, ga naar: ‘5. Testen’, ‘Testen Generiek’.
Terug naar overig nieuws