skip to Main Content

De Sectorrelease 2020 (SR2020) is omvangrijk en kent veel kritische afhankelijkheden. Om de risico’s te beperken overwegen we IC246 ‘Stamgegevens BRP na GAIN’ eerder live te brengen. Voor programmaverantwoordelijken is dat goed nieuws. Voorwaarde is wel dat zij dit issue in het voorjaar willen testen.Issue: eerder GAIN-berichten ontvangen
Als programmaverantwoordelijke profiteer je van het issue IC246. Hiermee wordt het namelijk mogelijk om eerder een GAIN-bericht te ontvangen dan nu gebruikelijk is. We onderzoeken of we dit issue eerder dan 21 november live kunnen brengen. Als dit lukt, kun je als programmaverantwoordelijke zelf je instapmoment bepalen vóór de livegang in november van de overige issues van SR2020.

Geef aan ons door: kun je testen in het voorjaar van 2020?
Om IC246 eerder live te brengen moeten we in het voorjaar van 2020 een aantal programmaverantwoordelijken hebben voor de Kopgroeptest. Zonder deze Kopgroeptest is er geen mogelijkheid om het issue eerder live te brengen. Het testen gaat om slechts 1 issue zodat de werkzaamheden minimaal zullen zijn. Wil je als programmaverantwoordelijke in het voorjaar testen? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via: projecten@nedu.nl.

Terug naar overig nieuws