skip to Main Content

Op mijnNEDU stond dat de WSDL- en XML-definities per 12 april zullen wijzigen als gevolg van de go live van IC194. Eventueel openstaande P4-aanvragen zouden niet meer beantwoord worden. Je moest aanvragen opnieuw indienen. Hierover is een nieuwe procesafspraak gemaakt.

Met de betrokken regionale netbeheerders hebben we inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt. Openstaande P4-aanvragen aansluitend aan de go live van IC194 zullen in het nieuwe format worden beantwoord.

Wat is de nieuwe procesafspraak?
Voor de procesafspraak rond de transitie van IC194 is het tijdstip van indienen van het ophaalverzoek bepalend voor de inhoud van het responsbericht:

  • Heb je een meetdataverzoek ingediend vóór de live-gang? Maar is een ophaalverzoek daarvoor ingediend ná de livegang? Dan wordt dit ophaalverzoek beantwoord volgens de nieuwe berichtspecificaties.
  • Heb je zowel een meetdataverzoek als het ophaalverzoek ingediend vóór de live-gang? Dan wordt dit ophaalverzoek beantwoord volgens de oude berichtspecificaties.

Uiterlijk 12 april
Let op: zorg ervoor dat je als aanvrager zo veel mogelijk P4-responsberichten ophaalt vóór woensdag 12 april 18.00 uur. In de komende informatiesessie informeren we hier verder over.

Terug naar overig nieuws