skip to Main Content

Op dinsdag 18 september om 9.30 uur start de voorlichting over alle releases van het najaar 2018. Dat zijn de Najaarsrelease 2018, Veegrelease 2018 en het Begeleiden Update Cipher Suites 2018. We vertellen alles over het testen en de verschillende momenten van livegang.

 

3 projecten
Wat houden de releases ook weer in?

  • Bij de Najaarsrelease zijn 2 issues in scope. Issue IC180 gaat over administratieve processen om netverschillen toe te wijzen aan netbeheerders. Issue IC207 beschrijft afspraken over een nieuwe code op de P4 om te communiceren bij grootschalige storingen.
  • In de Veegrelease lossen we openstaande bevindingen over dataveiligheid op van de Sectorrelease 2017/Voorjaarsrelease 2018.
  • Bij het updaten van cipher suites gaat het om een afspraak op het gebied van beveiligingsstandaarden voor berichtenuitwisseling.

Mis de voorlichting niet
Alle marktpartijen, inclusief de ODA’s, worden geraakt door de releases. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden. Mis de eenmalige voorlichtingsbijeenkomst dan ook niet. We gaan in op de aanstaande Gebruikersacceptatietest (GAT). Hoe werkt het testen en in welke groep ben je ingedeeld? Ook vertellen we over de livegang. Hoe zit het met de duale periode voor de nieuwe cipher suites? Welke issues gaan live op 24 november 2018 en welke op 1 januari 2019?

Meld je aan
De inloop van de bijeenkomst is om 8.30 uur. Om 9.30 uur start het programma en om 12.00 uur is het afgelopen. Daarna wordt een lunch aangeboden. De voorlichting wordt gehouden bij Regardz, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort. Je kunt je nog steeds aanmelden. Stuur hiervoor een bericht naar: projecten@edsn.nl.

Terug naar overig nieuws