skip to Main Content

Het PID (Projectinitiatiedocument) NEDU van de Sectorrelease 2016 is akkoord. Dit geldt ook voor de bijlagen van het PID: het Communicatieplan en het Market-Readinessplan. De Stuurgroep Releases van NEDU (SR NEDU) gaf de goedkeuring.

T1: officiële projectstart nadert
Ook de acceptatiecriteria van de sectorrelease zijn goedgekeurd. De 4 documenten worden 9 maart aan de ALV NEDU aangeboden voor vaststelling. Dit is het zogeheten T1-moment. Daarmee gaat het project Sectorrelease 2016 officieel van start. Vanaf dan vind je alle ingangsdocumenten op mijnNEDU. ALV NEDU-leden kunnen daarnaast direct een Market Readiness verwachten. Daarin geven ze aan wie de project- en testmanagers zijn voor de sectorrelease.

Ook goedkeuring CMF PID
Ook het PID van de Centrale Markt Facilitering (CMF) is goedgekeurd. Dat gebeurde op dinsdag 9 februari door de Stuurgroep CMF Project Portfolio Management (SG CMF PPM). Met deze goedkeuring kunnen de plannen voor transitie en testen verder vormgegeven worden. Ook kunnen het project en de leveranciers aan de slag met ontwerp en bouw van de software.

Terug naar overig nieuws