skip to Main Content

Op dinsdagochtend 10 maart vindt de voorlichtingsbijeenkomst plaats voor de Sectorrelease 2020 (SR2020). Verschillende partijen hebben laten weten toch niet deel te nemen vanwege preventief beleid voor het coronavirus. Om privacytechnische redenen lukt het echter niet om voor hen op korte termijn een streamingdienst op te zetten. Wel zal de samenvatting van de presentatie te vinden zijn op mijnNEDU.De SR2020 is een grote release en heeft impact op alle marktpartijen. Het is belangrijk te weten hoe je je hierop kunt voorbereiden. Aanstaande dinsdag praten we je in één ochtend helemaal bij. Via projecten@nedu.nl kun je je nog opgeven.

Beleid coronavirus
In verband met het coronavirus hebben sommige organisaties maatregelen genomen om besmetting waar mogelijk te voorkomen. Medewerkers wordt afgeraden om grote bijeenkomsten bij te wonen. Voor hen hebben we geprobeerd om op korte termijn een webinar te organiseren, zodat ze de voorlichting online kunnen volgen. We stuiten echter op privacytechnische problemen die we vóór 10 maart niet kunnen oplossen.

Samenvatting en Q&A op mijnNEDU
Kun je dinsdag de voorlichting niet bijwonen? Bekijk dan de gehele PowerPoint-presentatie achteraf op mijnNEDU. Deze portal is toegankelijk voor NEDU-leden én (deels) voor niet-leden. Ook zullen de belangrijkste vragen worden beschreven in een Q&A die je eveneens op mijnNEDU kunt vinden.

Toegang mijnNEDU
Heb je nog geen toegang tot mijnNEDU? Vraag een gratis account aan via: mijnnedu@nedu.nl.

Terug naar overig nieuws