skip to Main Content

Op 12 september vond de 2e voorlichtingssessie plaats over de Sectorrelease 2017/Voorjaarsrelease 2018 (SR2017). Het issue ‘Meerdere leveranciers op één aansluiting’ (MLOEA) werd gedetailleerd toegelicht door Arco Bakkeren, de voorzitter van de werkgroep MLOEA.

Overige presentaties waren generiek. Ze gingen zowel over MLOEA als Dataveiligheid. De aanwezigen kregen niet alleen toelichting op de planning, testen, kwalificatie, transitie en Market Readiness. Maar ook informatie over de impact op de centrale systemen en over de gewijzigde en nieuwe berichten.

Informatie op mijnNEDU
Benieuwd naar de informatie van de voorlichtingssessie? Je vindt de sheets op mijnNEDU/release/SR2017/projectmanagement/communicatie. Begin oktober plaatsen we op mijnNEDU ook een Q&A-lijst naar aanleiding van de voorlichting. De antwoorden op de lijst worden eerst nog gecheckt door de Issuecommissie.

Extra voorlichting: 4 januari 2018
MLOEA en Dataveiligheid gaan pas op 24 maart 2018 live. Daarom is er een extra voorlichting op donderdag 4 januari 2018. Deze voorlichting is een paar dagen voor de start van de Gebruikersacceptatietest (GAT). Noteer deze datum alvast in je agenda!

Terug naar overig nieuws